Keilaranta 13 A, 965m2 | 6. kerros

Tarjoamme ainutlaatuisen mahdollisuuden vuokrata yksi Keilaniemen hienoimmista toimitiloista, jotka käsittävät koko 965m2 kerroksen. Tämä tila on täynnä potentiaalia, upeilla 360 asteen merinäkymillä ympäristöön. Valoisuus, tyylikkyys ja käytännöllisyys yhdistyvät tässä tilassa luoden inspiroivan työympäristön. Kuvat on otettu vastaavasta tilasta kerrosta alempaa.

Tilan ominaisuudet:

360 asteen upeat merimaisemat

Kaksi parveketta, joista toinen avautuu merelle päin

Valoisa ja avara tila

Mahdollisuus muokata tilaa omien tarpeidesi mukaan

Keittiö rakennetaan toiveidesi mukaisesti

Monipuoliset jaoteltavat alueet

Esteetön näkymä kolmeen suuntaan

Tilan muunneltavuus:

Tilassa on joitain valmiita huoneita, mutta se on helposti muunneltavissa vastaamaan juuri sinun tarpeitasi. Useampien ovien ansiosta voit helposti jaotella tilan esimerkiksi asiakas- ja työtiloihin. Tule tutustumaan tilaan, ja anna unelmiisi tilalle kasvot.

Sijainti:

Keilaniemi on alue, joka huokuu menestystä ja ammattimaista ilmapiiriä. Tämä tila tarjoaa sinulle mahdollisuuden sijoittua yhteen alueen hienoimmista kiinteistöistä, tarjoten samalla kätevän sijainnin ja hyvät liikenneyhteydet.

HTC Waterfront Keilaniemi sijaitsee paraati paikalla aivan meren äärellä ja tarjoaa toimistotiloja, jotka ovat muunneltavissa vuokralaisten toiveiden mukaisesti. Waterfront tarjoaa asiakkailleen suositun lounasravintolan, catering-palvelut, 24h toimivan kioskin sekä aulapalvelut. Waterfontista löytyy myös kuntosali, erilliset suihku- ja pukuhuonetilat sekä pyöräparkki ja sähköautoille omat latauspisteet. Pysäköintimahdollisuudet sekä ulkona, että maanalaisena ja useita vieraspaikkoja on myös saatavilla. Toimistovukralaille on myös varattu venekiinnityspaikkoja ja viereiseltä toimijalta voi vuokrata vesijettejä tai vaikka pelata Padelia kelluvalla kentällä.

Nyt uutuutena lasi iglot terassilla jossa voit tehdä töitä ulkona vaikka syyskeli viileneekin. Löydä yrityksellesi tukikohta Espoon Keilaniemestä, Suomen suurimmasta ja arvostetuimmasta yrityskeskittymästä. Viihtyisät tilamme sijaitsevat upeissa maisemissa meren äärellä, hyvien kulkuyhteyksien päässä. Toimistotilat ovat muunneltavissa juuri sinun tarpeidesi mukaisiksi.

HTC Waterfront Keilaniemi koostuu osoitteen Keilaranta 13-17 kolmesta talosta A-C, jotka kaikki ovat saavuttaneet kansainvälisen BREEAM-ympäristösertifikaatin Very Good-tason.

Suosittu lounasravintola, josta myös catering-palvelut, Taloa palvelee kaksi aulaa jotka auttavat vieraat perille ja toivottavat hyvää päivää. Talossa on juuri uudistettu freessi punttisali omilla pukuhuoneilla. Lisäksi löytyy myös suihku- ja pukuhuonetilat työmatkapyöräilijöile. Erillisveloituksella neuvotteluhuoneita katutasossa. Maanalainen pysäköintitaso sekä pihapaikoitus, runsaasti vieraspaikkoja autoille sekä venepaikkoja toimiston vuokralaisille. Sähköautojen latauspisteitä. Tietojärjestelmät ja talotekniikka edustavat alan kärkiosaamista. Talon edustalla on myös kelluva Padel kenttä ja vesijettivuokraus.

Kauppatapa:
Käyntiosoite: Keilaranta 13 A, Espoo
Tilatyyppi:
Pinta-ala:
Kerros: 6. kerros
Energialuokka:
Vapautuminen:

Ota yhteyttä

Toimistovuokraus

Niklas Forsell
+358 10 836 8408
niklas.forsell@cushwake.fi

Muita vapaana olevia tiloja

Keilaranta 13 A, Espoo

Keilaranta 13 A, 480m2 | 5. kerros

Keilaranta 15 B, Espoo

Keilaranta 15 B, 244m2 | 3. kerros

Keilaranta 13 A, Espoo

Keilaranta 13 A, 200m2 | 1. kerros

Keilaranta 15 B, Espoo

Keilaranta 15 B, 233m2 | 5. kerros