Rakennus

HTC Keilaniemi Waterfront on täydellinen paikka työskennellä: se on yhdistelmä viihtyvyyttä, designia, inspiroivia maisemia sekä muunneltavia työtiloja.

HTC Keilaniemi Waterfront koostuu kolmesta talosta A-C, jotka kaikki ovat saavuttaneet kansainvälisen BREEAM-ympäristösertifikaatin Very Good-tason.

Teknologiaa ja hyvinvointia
HTC Keilaniemi Waterfront on alueen arvostetun, hi-tech- ja IT-yritysten suosiman yrityskeskittymän maamerkki.

Laadukkaat palvelut, toimivat tilat ja viimeisin teknologia – löydät meiltä kaiken sujuvaan arkeen. Rakennuksessa on seitsemän valoisaa ja avaraa kerrosta, maanalainen pysäköintihalli, suuret ulkoterassit sekä merinäköalan tarjoava ravintola.

Tutustu palveluihimme

Kerrokset voidaan jakaa pienemmiksi toimitiloiksi

1000 m² tila muuntuu helposti 4×250 m²:n toimistoiksi.

Pohjapiirustukset

Kerrokset ovat helposti muunneltavissa juuri tarpeidesi mukaisiksi. Voit valita yhden avonaisen maisemakonttorin tai neljä pienempää tilaa, soluja tai yhdistelmän.

Liity yhteisöömme

Keskeinen sijainti, kattavat palvelut sekä toimivat tilaratkaisut ovat avain onnistumiseen – meiltä löydät kaiken, mitä liiketoimintaasi tarvitset!

Liittyessäsi yhteisöömme käytössäsi on

  • Viihtyisät aulatilat
  • Tilava maanalainen pysäköintihalli
  • Ravintola merinäköalalla
  • Tarpeisiisi räätälöidyt toimitilat
  • Neuvottelutilat lyhytaikaiseen tilan tarpeeseen
  • Kuntosali

Modernit puitteet

Käytössäsi on viimeisin teknologia, huippunopea valokuituverkko sekä ilmastointi. Sisustus tarjoaa viihtyisyyttä ja pohjoismaista designia. Yhteisöllisyys on meille tärkeää, joten yhteiset tilamme ovat siistit ja kutsuvat.