Keilaranta 17 C 965 m² | 5. kerros

Kiinnostaako merellinen ympäristö, modernit tilat, sekä kattavat palvelukokonaisuudet? HTC Waterfront Keilaniemi sijaitsee paraati paikalla aivan meren äärellä ja tarjoaa toimistotiloja, jotka ovat muunneltavissa juuri sinun toivieiden mukaisesti.

Keilarannan 5 kerroksesta löytyy moderni sekä joustava tila, jonka suuret ikkunat luovat avaran ja valoisan tunnelman. Kyseisestä tilasta löytyy myös oma parveke, jonka näkymät ulottuvat kauas merelle asti, joten katseltavaa riittää.

HTC Waterfront Keilaniemi koostuu osoitteen Keilaranta 13-17 kolmesta talosta A-C, jotka kaikki ovat saavuttaneet kansainvälisen BREEAM-ympäristösertifikaatin Very Good-tason.

Waterfront tarjoaa asiakkailleen suositun lounasravintolan, catering-palvelut, 24h toimivan kioskin sekä aulapalvelut. Waterfontista löytyy myös kuntosali, erilliset suihku- ja pukuhuonetilat sekä pyöräparkki ja sähköautoille omat latauspisteet. Pysäköintimahdollisuudet sekä ulkona, että maanalaisena ja useita vieraspaikkoja on myös saatavilla.

Liikenneyhteydet

Keilaniemen metroasema n. 5 minuutin kävelymatkan päässä. Kehä I ja Länsiväylän liittymät minuutin päässä. Alueella on runsaasti myös kevyen liikenteen väyliä.

Kauppatapa:
Käyntiosoite: Keilaranta 17 C, Espoo
Tilatyyppi: Toimistotila
Pinta-ala: 965m²
Kerros: 5. kerros
Energialuokka:
Vapautuminen: Heti vapaa

Contact us

For further information or to organise a visit, please contact:

Niklas Forsell
+358 10 836 8408
niklas.forsell@cushwake.fi

Muita vapaana olevia tiloja

Keilaranta 13 A, Espoo

Keilaranta 13 A 200 m² | 1

Keilaranta 13 A, Espoo

Keilaranta 13 A 690 m² | 5

Keilaranta 17 C, Espoo

Keilaranta 17 C 70 m² | 1. kerros

Keilaranta 15 B, Espoo

Keilaranta 15 B 481 m² | 5. kerros

Keilaranta 15 B, Espoo

Keilaranta 15 B 486 m² | 2. kerros