Keilaranta 15 B 718 m² | 3

Pian vapautumassa ainutlaatuinen toimisto, josta hulppeat merimaisemat, kuten kuvista näkyy! Keilaranta 15 B 3 kerroksesta löytyy moderni sekä joustava tila, joka tarjoaa suurten ikkunoidensa avulla valoisan ja avaran tunnelman, unohtamatta mieletöntä näkymää. Tila on helposti jaettavissa niin avoimeen ja yhteiseen työskentelytilaan, kuin myös hiljaiseen, sekä yksityiseen työskentelyyn työhuoneiden, neuvotteluhuoneiden ja puhelinkoppien avulla.

Kyseisestä tilasta löytyy oma parveke, josta näkymät ulottuvat kauas merelle asti, joten katseltavaa riittää. Parvekkeelta näkyy myös HTC:n venesatama sekä padel kenttä. Tila on muokattavissa vuokralaisen toiveiden mukaisesti. Moderni tekniikka takaa aina sopivan lämpöiset tilat. Kuvat ovat tästä tilasta.

HTC Waterfront Keilaniemi koostuu osoitteen Keilaranta 13-17 kolmesta talosta A-C, jotka kaikki ovat saavuttaneet kansainvälisen BREEAM-ympäristösertifikaatin Very Good-tason.

Waterfront tarjoaa asiakkailleen suositun lounasravintolan, catering-palvelut, 24h toimivan kioskin sekä aulapalvelut. Waterfontista löytyy myös kuntosali, erilliset suihku- ja pukuhuonetilat sekä pyöräparkki ja sähköautoille omat latauspisteet. Pysäköintimahdollisuudet sekä ulkona, että maanalaisena ja useita vieraspaikkoja on myös saatavilla. Toimistovuokralaiselle on myös varattu venekiinnityspaikkoja ja viereiseltä toimijalta voi vuokrata vesijettejä tai vaikka pelata Padelia kelluvalla kentällä. Kattavalta terassilta löytyy uutuutena lämmitetyt lasi iglut, joissa voi työskennellä myös sään kylmetessä nauttien merimaisemista.

Liikenneyhteydet

Keilaniemen metroasema n. 5 minuutin kävelymatkan päässä. Kehä I ja Länsiväylän liittymät minuutin päässä. Alueella on runsaasti myös kevyen liikenteen väyliä.

Kauppatapa:
Käyntiosoite: Keilaranta 15 B, Espoo
Tilatyyppi:
Pinta-ala: 718m²
Kerros: 3
Energialuokka:
Vapautuminen:

Contact us

For further information or to organise a visit, please contact:

Niklas Forsell
+358 10 836 8408
niklas.forsell@cushwake.fi

Muita vapaana olevia tiloja

Keilaranta 17 C, Espoo

Keilaranta 17 C 60 m² | 1

Keilaranta 13 A, Espoo

Keilaranta 13 A 200 m² | 1

Keilaranta 13 A, Espoo

Keilaranta 13 A 690 m² | 5

Keilaranta 17 C, Espoo

Keilaranta 17 C 35 m² | 1. kerros

Keilaranta 15 B, Espoo

Keilaranta 15 B 255 m² | 5. kerros

Keilaranta 15 B, Espoo

Keilaranta 15 B 486 m² | 2. kerros